wifi

UITMUNTENDE WIFI ZONDER KOPZORGEN

Een slecht functionerende wifiverbinding? Hatelijk! Op zakelijk vlak is een vlot werkende wifi essentieel. Tijdens een presentatie even het internet op, klanten die in jouw zaak willen kunnen surfen en ga zo maar door. Bij Siply zorgen we voor een razendsnelle verbinding met het wereldwijde web, al dan niet voorzien van een inlog. Dit steeds met optimale veiligheid in het achterhoofd. WiFi zoals het hoort!

co

Een sterk partnership in wifi

Bij Siply rekenen we op de apparatuur van Ubiquiti. Deze specialist is onze partner op het vlak van snelle en veilige wifiverbindingen. Daarbij maken we gebruik van hun Unifi Dream Machine Pro, een performante oplossing die zorgt voor een betaalbare en krachtige verbinding. Terwijl u en uw bezoekers genieten van een optimale wifi, zorgen wij voor het vlekkeloze verloop achter de schermen. Aanmelden via Facebook of inchecken? Geen enkel probleem, wij configureren de toegang op maat.

Waarom jij kiest voor WIFI bij Siply?

Kiezen voor Siply, dat is kiezen voor:
  • Een super performante oplossing
  • Perfect WIFI altijd, overal
  • Een professionele ondersteuning
  • Makkelijk op te zetten, met dashboard
CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening

Een afspraak inplannen? Wij staan voor je klaar. We bekijken graag samen met jou hoe we ook jouw onderneming kunnen ondersteunen op het vlak van wifi-oplossingen.

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked with *