clou

BEN JIJ KLAAR VOOR HET NIEUWE WERKEN?

Het nieuwe werken impliceert dat je altijd en overal aan de slag kunt. Medewerkers die van thuis uit werken of vanuit een cowork aan de slag gaan? Geen enkel probleem, want al jouw bestanden en belangrijke documenten zijn bereikbaar in de cloud. Bij Siply bieden we je een brede waaier aan clouddiensten op maat aan. Zo beschik je steeds over een performant netwerk en werk je optimaal waar en wanneer je maar wil.

STAP OVER NAAR DE CLOUD

Het onderhouden van lokale servers, het maken van back-ups en de torenhoge kosten? Stap over naar de cloud en ga performanter en voordeliger aan de slag. Wij zorgen voor cloudhosting, beveiligde SSL-VPN verbindingen en zetten de nodige firewalls van Fortinet op. Zo ga je veilig aan de slag in de cloud. Wij analyseren de werking van jouw organisatie en komen met een oplossing op maat.

11 Video Meeting Isometric Illustration 3 scaled

WAAROM JIJ IN DE CLOUD GAAT WERKEN?

Een eigen serverpark, dure infrastructuur en constant problemen? Basta! Met je netwerk in de cloud bespaar je niet alleen kosten, je wint ook tijd en werkt een stuk vlotter. Bovendien staan wij steeds aan je zijde moest er zich toch een probleempje voordoen. Als andere voordelen mag je rekenen op:

KOSTENBESPARING

Geen dure infrastructuur meer, maar een laagdrempelige oplossing voor elke bedrijf. Van kleine KMO tot multinational. 

PERMANENTE ONDERSTEUNING

Gedaan met op zoek te gaan naar IT’ers. Wij zorgen voor de monitoring op afstand, grijpen proactief in en je kunt steeds rekenen op onze professionele support. te

Ben jij helemaal klaar voor het nieuwe werken?

Kiezen voor Siply, dat is kiezen voor:
  • Werken altijd en overal
  • Makkelijk bestanden delen
  • Overal toegankelijke bestanden
  • Werken vanop afstand zonder zorgen
  • Beveiliging staat centraal
CONTACTEER ONS

Meer weten over onze dienstverlening

Wil je het allemaal best geloven, maar zie je het liever in de praktijk functioneren? Met plezier komen we je langs om enkele cases te tonen. In geen tijd ervaar je zelf de kracht van de cloud.

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked with *
up-arrow