siplysmartphonewithfunctions

SCHAKEL VANDAAG NOG OVER NAAR CLOUDTELEFONIE

Een oude telefooncentrale die dienst weigert, het zoveelste telefoontje met je provider en een gebrek aan flexibiliteit? Dit hoef je vandaag de dag als ondernemer niet meer te pikken. Schakel over naar cloudtelefonie en ervaar onmiddellijk de voordelen. Bel goedkoper, efficiënter en bepaal zelf waar en wanneer je bereikbaar bent.

WAAROM JIJ BINNENKORT ZWEERT BIJ BELLEN IN DE CLOUD?

Twijfel je nog over je overstap? Wel, dan zullen deze argumenten je ongetwijfeld helemaal over de streep trekken:

BESPAAR

Vergeet die aankoopkosten van een telefooncentrale. Geen zorgen meer over hard- en software, maar een oplossing in de cloud en een ondersteuning op maat. Upgrades en licenties? Regelen wij voor je! 

ZEKERHEID

Wij zorgen voor een bedrijfszekere oplossing en kunnen vanop afstand ondersteuning bieden. Wij zorgen voor een veilige server en je kunt rekenen op een Europees datacenter. Op het vlak van veiligheid nemen we geen enkel risico. 

MAATWERK

Wij luisteren naar jouw noden en zorgen voor oplossingen op maat. Jij bepaalt de mate van bereikbaarheid en de functies. 

Onze services op het vlak van telefonie

Bellen in de cloud is één ding, maar je kunt voor een brede waaier aan telefoniediensten beroep op ons doen. Wij ondersteunen jouw onderneming op het vlak van:

CLOUD TELEFONIE

Bellen in de cloud? We ondersteunen je van A tot Z. Zorgeloos, voordelig en kwalitatief bellen, daar staan we garant voor. 

SMARTPHONE APPLICATIE

Jouw telefooncentrale, die beheer je mobiel. Tal van krachtige tools in één overzichtelijke app.

VOIP TELEFOONTOESTELLEN

We regelen niet enkel de centrale, ook voor de afzonderlijke toestellen kun je bij ons terecht.

VOIP TRUNK

Koppel vandaag nog je PBX met de cloud.  Een innovatieve cloudoplossing voor je telefooncentrale. Jij werkt future-proof en professioneel. 

VOIP SERVERS

Betrouwbare, veilige en vlot draaiende servers, on-premis